Característiques

banner winnerpodium

Visita'ns a www.winnerpodium.com

Podi portatil1

Presentem un nou producte que esperem faciliti les coses a tots aquells que en un moment o un altre han de preparar cerimònies de lliurament de premis de qualsevol tipus.

És especialment interessant per a totes aquelles cerimònies que es realitzen en llocs no urbanitzats, com ara és el cas de l'esquí, ciclisme o d'algunes carreres de motos, però també per a totes aquelles entitats lúdic esportives que no disposen d'un lloc permanent per a aquest tipus de celebracions, com normalment passa amb la vela, el tennis o la majoria de centres d'ensenyament que regularment organitzen aquest tipus d'esdeveniments.

Es tracta d'un sistema modular realitzat en alumini, que permet a una sola persona transportar i muntar amb gran facilitat, un podi esportiu de grandària estàndard i en menys de 5 minuts.

Podium3

Amb IN-Podium s'han acabat els problemes d'emmagatzematge i transport d' una estructura de gairebé 2m de longitud i de 100 kg. de pes, que es deteriora fàcilment amb els cops o la humitat d'un magatzem.

El pes de IN-Podium és de 14 Kg i la seva grandària, un cop desmuntat i embalat, és de les mesures d' una maleta mitjana (63 x 52 x 14 cm.), el que fa que es pugui emmagatzemar en qualsevol lloc, sense ocupar gaire espai i sense deteriorar-se.

És de fàcil transport gràcies a la seva nansa i que cap en el maleter de qualsevol cotxe utilitari. 

El muntatge es realitza amb summa rapidesa i sense necessitat de ser un especialista.

Les peces principals es mantenen sempre unides pel que l'ordre de muntatge és gairebé intuïtiu.

És molt important que ningú, en cap concepte, es pugi abans que totes les peces i els 3 mòduls estiguin completament muntats i assegurats , d' aquesta manera s' assegura que el conjunt disposa de la resistència precisa per a suportar els 450Kg, que permet que fins als guanyadors de mes pes puguin rebre els seus premis de forma segura.

medidas_podium

Les seves mides i resistència un cop muntat son les d'un podi estandar