Presentació

3-400

Benvolguts esquiadors:

Estem orgullosos de presentar-vos la "patent pending" Alpine Ski Training Bench de INTRAINERS™

Hem desenvolupat un concepte completament nou en el aprenentatge i posta en forma per la pràctica del esquí.. Ja no has de dependre de la gravetat ni del teu pes, ara pots entrenar amb esforç directe, amb tanta resistència com desitgis i sense cap risc.

Hem arribat a la conclusió de que nomes la pràctica de l'esquí sobre la neu no es suficient per millorar la habilitat tècnica real i arribar a l'estat de forma ideal per realitzar el millor esqui i, sent la millora entre les temporades d'hivern tan lent, hem començat a treballar en una eina especifica per l'entrenament que te en consideració 3 aspectes bàsics de l'entrenament:

1) L'entrenament per la practica de l'esqui alpí s'ha de fer amb les botes posades, ha de ser absolutament específic i disposar de una bona transició maquina d'exercitar / esqui sobre neu, per no tan sols crear una eina d'entrenament de "fora de temporada" sinó també per l'entrenament físic i tècnic durant el "transcurs de la temporada".

2) Tenim que ser capaços de desenvolupar l'esforç real que l'esqui precisa, tan en els moviments concèntrics com en el excèntrics i no tan sols desenvolupar la VO màxima. La postura, l'equilibri dinàmic, el tempo, han de ser totalment transferibles a l'esqui sobre neu y la flexibilitat s'ha de desenvolupar per augmentar el rang de moviments de les articulacions i muscles implicats per millorar l'esqui i prevenir les lesions.

3) Posar-se en forma no te perquè ser avorrit i una eina que permeti als professors i entrenadors transmetre els coneixements i exercicis que s'hauran de fer sobre la neu abans de començar a esquiar i d'una forma entretinguda, accelerarà la corba d'aprenentatge de la tècnica actual del càrving.

"Hem aconseguit els nostres objectius i hem realitzat el nostres desitjos"

Continuarem desenvolupant sistemes d'entrenament amb maquinaria especifica per l'esport, per completar els desafiaments dels fans dels esports i dels professionals.

Alpine Ski Training Bench està ara disponible per a qualsevol esquiador.

Des de España, un país sense gaire tradició en els esports d'hivern, però amb un mercat emergent d'esquiadors alpins, estem convençuts que amb les eines i els mètodes apropiats d'entrenament arribarem als mateixos resultats d'excel·lència que hem aconseguit ja en moltes altres especialitats esportives a l'aire lliure.

En agradaria convidar-vos a profunditzar en el coneixement de tots els aspectes de la Alpine Ski Training Bench que trobareu en aquesta web i en els vídeos que la acompanyen.

Confiem en que pugueu realitzar i fruir de les avantatges de "l'eina d'entrenament per l'any senser" i si teniu qualsevol dubte o qüestió, no dubteu en contactar-nos.

Isidre Nogueras

C.E.O

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Barcelona . Diumenge, 14 de juny de 2009