Gimnasos

L'entrenament específic amb la Alpine Ski Training Bench ajudarà al teu gimnàs...

  • Concentrant gent amb els mateixos interessos esportius, ara dispersos per tot arreu i fent tipus d'exercicis no específics de l'esqui.
  • Aportant una nou entrenament de qualitat amb una clara diferenciació: "Entrenament amb botes d'esquiar".
  • Ajudant als esquiadors a millorar la seva tècnica entre setmana, a qualsevol hora, amb un instructor d'esquí especialitzat. Generant ingressos per hores o sessions tal i com fan els centres d'esports d'hivern.
  • Reduint la relació entre el cost de la inversió i de producció.
  • Promocionant el teu gimnàs durant determinats mesos de l'any, com a la pre-temporada d'esquí.

gyms

L'entrenament específic amb la Alpine Ski Training Bench ajudarà als socis del teu gimnàs...

  • Preparant les cames per un suportar un dia complert d'esquí, reduint el cansament de cames i esquena..
  • Reduint la sensació de cremor de cames que obliga a aturar-se i a descansar durant una bona estona desprès de cada baixada. Cames descansades = mes esquí.
  • Incrementar el control...menys entrebancs i pèrdua de girs
  • Reducció de les "agulletes" a les cames i mal d'esquena del post esquí.

Que passa quan no s'entrena prèviament amb la Alpine Ski Training Bench!!!

"Els meus muscles estaven força entrenats amb l'escalda i la bicicleta de muntanya. Els meus pulmons acostumats a les grans altituds..."

La realitat desprès d'un dia d'esquí va ser:

"He acabat destrossat neurològica i fisiològicament , l'impacte i la càrrega excèntrica han estat els principals factors pels que no estava en absolut preparat..."

La càrrega excèntrica succeeix quan el muscle s'estén i es contrau a la vegada. Això es exactament el que els hi passa als quàdriceps quan baixes una muntanya corrents (desaccelerar), la recepta nº 1 per tenir "agulletes".

T'has adonat com un dia d'esquí deixa les teves cames absolutament esgotades?. Això es degut a l'impacte i a la càrrega excèntrica. Al cos li cal un entrenament específic per poder afrontar amb garanties l'absorció d'aquests impactes (desacceleració) sobre els esquís. Alpine Ski Training Bench et prepara per l'esport, però molt mes important, redueix de forma dràstica les possibilitats de lesionar-te.

Ara que ja he entès el que significa està absolutament baldat, segur que em prepararé a fons per a la propera temporada d'esquí!!