Nens

kids

Gracies al nostre interface, la vídeo-consola de Nintendo es converteix en una veritable eina d'entrenament ,i els nens i aquells que ja no ho son tant, poden millorar el seu esquí, sense confusions tècniques degudes al software/aplicació actual, si ja son esquiadors.

Nens:

Per fi el nens poden desenvolupar les seves habilitats entretant juguen.

Per primera vegada, una màquina que bàsicament es una eina tècnica per l'entrenament de l'esqui alpí, per desenvolupar la força i els moviments de l'esquí, amb l'afegit de l'interface " Wii fit Balance Board ", es converteix en un simulador d'esquí realment divertit.

Els nens passaran portes per la TV, desenvolupant l'equilibri, la visió ràpida, el canteix, la transició de moviments, anticipació, ganes de competir, etc.

Beneficis sense prendre mal?

 

Ens hem esforçat a deixar la Wii Fit tal i com ve de fabrica, per aixó per poder transformar el conjunt en un sistema d'esquí real, on l'esqui exterior es el exterior i el interior es el interior, i no a l'inrevés com en el joc, a la interface de la Alpine ski training bench amb la Wii fit Balance Board, la pressió del canto de l'esquí exterior es el que determina el radi de gir.

Diverteix-te com si esquiessis de veritat!!!.

kids2

kids3    kids4